Hirdetés

Az iPhone X gesztusvezérléséből meríthet a Xiaomi Mi Mix 2s



|

Sokat ígér majd a Xiaomi újdonsága, ami elvileg már az MWC-n megmutatja magát.

Hirdetés

Egy ideje már hallhatóak azok a pletykák, amelyek szerint a Xiaomi az idei MWC-n mutatja be a Mi Mix 2 frissített verzióját, a Mi Mix 2s-t. 

Hirdetés

Állítólag az új modell a Qualcomm Snapdragon 845-ös lapkájára frissít. Az 5,99 hüvelykes kijelző keret nélküli lesz, alatta pedig 8 GB RAM és 256 GB tárhely egészítené ki a korábban említett chipet. 

A hátlapra dupla kamera kerül, a kerámiaház pedig egybe lesz építve. Az ujjlenyomat-olvasót a kijelzőbe rejtené a Xiaomi. 

Nemrég előkerült egy videó is, amelyen állítólag a Mi Mix 2s látható néhány másodpercre. A látottak alapján a kezelőfelületen gesztusok segítik a navigációt, hasonló módon, mint az Apple iPhone X-nél. Sajnos a készülék teteje nem látható a videóban, vagyis lehetetlen megmondani, hogy melyik modellről van szó, és éppen ezért kár lenne biztosra venni a klip hitelességét. A legtöbb vélemény szerint az előző modell látható rajta, fejjel lefelé. 

A Xioami Mi Mix 2x ettől függetlenül izgalmasnak ígérkezik, és már az MWC-n bemutatkozhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.