Hirdetés

Az iPhone X reklámját igen, az iOS hibáját még nem javította az Apple



|

Az üzenetek már nem csúsznak ki abból a buborékból, amelybe tartoznak.

Hirdetés

Mostanában sokan foglalkoznak azzal, hogy az iOS-ben rengeteg az apró és kellemetlen hiba. Annyira, hogy nemrég már az iPhone X reklámjában is benne volt egy ilyen. Akkor a szöveges üzenet szökött meg abból a buborékból, amelyben benne kellett volna maradjon. 

Hirdetés

Ez az iOS 11 egyik ismert hibája, és bár értelemszerűen nem jelent túl nagy problémát, sok iOS-es felhasználó számára szokatlan, hogy ilyenek előfordulhatnak a rendszer működése során. 

Miután a hiba miatt a reklám a vártnál is nagyobb figyelmet generált, az Apple úgy döntött, hogy ideje javítani azt. Nem a hibát, hanem a reklámot. 

Emiatt aztán a reklámban már nem ugrik ki a szöveg a buborékból, de a valódi iPhone X-eken még igen. Persze az Apple valószínűleg a közelgő iOS 11.3-ban már orvosolta ezt a kellemetlenséget. Ez a frissítés hozza el azokat az eszközöket is, amelyek segítségével kikapcsolható lesz a lassítás, illetve hosszabb távon is monitorozható az akkumulátor egészsége. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.