Hirdetés

Az iPhone XR lesz az év slágere



|

Bár csak később kerül piacra, az elemzők szerint mégis az iPhone XR lesz a sláger 2018 hátralévő részében.

Hirdetés

Természetesen nem csak a fogyasztóknak van meg a véleménye az Apple új iPhone készülékeiről. A bemutató után az elemzők és a tőzsdei szakértők is reagáltak a látottakra. Például megpróbálták megbecsülni, hogy a piac hogyan reagál majd az új modellekre, és mennyit veszünk azokból. 

Hirdetés

A Digitimes Research szakértői szerint az idei évben 85 millió iPhone XS, iPhone XS Max és iPhone XR készülék talál majd gazdára

A 85 millió készüléket nagyjából három és fél hónap alatt kell eladja az Apple, az "olcsóbb", 299 990 forintos indulóárral érkező iPhone XR-nek alig több mint két hónap jut. 

Az iPhone XR október 19-től lesz előrendelhető, a boltokban pedig október 26-án jelenik meg. A szakértők szerint a 85 millió eladott új iPhone több mint 50 százalékát teszi majd ki ez a modell, vagyis az iPhone XR-ből október 26. és december 31. között elvileg több mint 40 millió talál majd gazdára. 

Ez meglepően túlzó számításnak tűnhet, ugyanakkor az eddigi elemzői becslések egy része pontosan bejött. Eközben ráadásul tovább emelkedik majd az iPhone-ok átlagára, aminek az Apple pénztárcája és a befektetők annál jobban örülnek majd. Tim Cook szerint sem lesz gond a magas árakkal

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.