Hirdetés

Az iPhone XS Max nem győzi le a Galaxy Note 9-et



|

A Consumer Reports szakértőit lenyűgözte az iPhone XS és az iPhone XS Max, azonban továbbra is a Galaxy Note 9-et tartják a legjobb okostelefonnak.

Hirdetés

Vajon az Apple iPhone XS és iPhone XS Max készüléke a legjobb, amit manapság kapni lehet? Esetleg a Samsung Galaxy Note 9 sebességben, üzemidőben, tartósságban és kamerában is leveri ezeket? Ezekre a kérdésekre még a tesztelők sem tudnak előítéletek nélküli, egyértelmű válaszokat adni. Még a nonprofit Consumer Reports szakértőinek is nehéz dolga volt, amikor azt próbálták megállapítani, hogy melyik a világ legjobb okostelefonja. 

Hirdetés

A szervezet szerint az Apple nagy haladást ért el az új modellekkel. Bár az iPhone X váratlanul rosszul szerepelt a Consumer Reports tavalyi tesztjén, az új modelleknél állítólag fejlődött az üzemidőt, a kamera és a teljesítmény is. A készülékek strapabírósága továbbra is gyenge pont a szakértők szerint, érdemes védőtokot vásárolni ezekhez. 

Természetesen a CR üzemidős tesztjei nincsenek összhangban más nagy tesztek eredményeivel, ez minden bizonnyal a felhasznált módszerek miatt van így. A CR által használt robotujj szerint mindenesetre jobb böngészni az új modelleken, illetve fotózni, telefonhívásokat intézni is kellemesebb lett. A töltési idő továbbra is hosszú azonban. 

A független tesztelők szerint tisztaságban és felbontásban az új iPhone-ok egy hajszállal megelőzik a Galaxy Note 9-et és a Galaxy S9+-t. A különbségek állítólag nehezen észrevehetőek, de portréfotózásban jobbak az új készülékek, mint az iPhone X volt. A világ legjobb okostelefonjának azonban továbbra is a Galaxy Note 9-et tartja a Consumer Reports. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.