Hirdetés

Az LG forgatható kijelzős mobilja nagyon más és nagyon menő



|

Videón látható az LG Wing, a forgatható, dupla kijelzős mobil, ami még 2020-ban is különlegességnek számít.

Hirdetés

A héten egyenesen két videó is előkerült az LG Wingről, amin az LG sajátos mobilja már közel végleges verzióban látható. A gyártó sosem félt merész dizájnnal kísérletezni, és a Wing megint egy érdekes útvonalat jelöl ki. Dupla kijelzős, ami nagy divat manapság (még ha fogyasztói szinten nem is siker, nagy figyelmet kap minden ilyen termék a médiában), de nem úgy, mint egy Surface Duo, az LG Velvet, vagy a Samsung Galaxy Z Flip. Ezúttal a két kijelző egymáson van, és T alakba, oldalra lehet az egyiket elforgatni. 

Hirdetés

A videókból kiderült, hogy ez praktikus lehet vezetés zenélés és telehívások közben is. Míg a V60 ThinQ és a Velvet dupla kijelzős tokkal nyit új lehetőségeket multitasking terén, addig a Wing egészen más megközelítést alkalmaz tehát. 

A második kijelzője jóval kisebb, inkább 1:1 képarányú, de azért mégis hasznos lehet adott esetben. Már csak az a kérdés, hogy erre vágynak-e az emberek, vagy ismét egy látványos, de eredménytelen próbálkozás lesz ez az LG-től. A szivárgások szerint nem akar túllőni a gyártó a vételárral, ezért eleve csak Snapdragon 765G chipre építkezik (de azért nem lesz olcsó a készülék). Az LG Wing akár már októberben megérkezhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.