Hirdetés

Az LG G6 csalódást okozott



|

Az LG mobilos divíziója jóval magasabb keresletre számított, de az LG tarolt más szektorokban.

Hirdetés

Az LG G6 vételára egyre kedvezőbb, mondhatni folyamatosan akcióban van a különleges kijelzővel ellátott zászlóshajó. Miközben az állandó akciónak a fogyasztók örülnek, mindez azt is jelzi, hogy a készülék piaci teljesítményével nincs minden rendben. 

Hirdetés

Az LG Electronics közzétette az idei második negyedévre vonatkozó eredményeit. Ezek alapján a mobilos divízió kemény 3 hónapon van túl, a működési veszteség 117,27 millió dollárt tett ki. Az LG mindezt a magasabb alkatrészköltségeknek és a vártnál kedvezőtlenebb prémium okostelefon-eladásoknak tudta be. 

Miközben az LG G6 csalódást okozott a gyártónak, addig rögtön tegyük hozzá, a jelenlegi mezőny egyik legjobb készülékéről van szó, amely erősen alulértékelt, továbbá egyedi dupla kamerás konfigurációval rendelkezik. 

Amerikában egyébként az LG mobilos eladásai 13 százalékkal emelkedtek, de nem a G6 miatt: a belépőkategóriában ugrott meg a kereslet. Ez megmagyarázza az LG Q6 és a Q8 érkezését is. 

Miközben a mobilos részleg szárnyalására továbbra is várnunk kell, addig az LG Electronics többi része ezúttal is kiválóan teljesített. Az háztartási berendezésekkel foglalkozó divízió eladásai 12 százalékkal emelkedtek, a működési nyereség az LG Mobile döcögős teljesítménye ellenére is 13,1 százalékkal nőtt. 

Közeledik az LG V30 is, amelytől bár az LG nem vár kiugró pénzügyi sikert, remélhetőleg jó irányba tereli a céget. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.