Hirdetés

Az LG G7 is hamarabb jön?



|

Egyes források szerint a Samsung Galaxy S9 és az LG G7 egyaránt januárban debütálnak.

Hirdetés

Az LG és a Samsung évek óta csatáznak az okostelefonok piacán, bár tény, hogy a küzdelem általában egyoldalú, és csak a Samsung csúcskészülékei jelentenek elsöprő sikert. Az LG régóta igyekszik labdába rúgni a Samsung mellett, míg a Samsung az Apple-t szorongatná meg. 

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy ez a felállás folytatódik 2018-ban is. Bár a két dél-koreai gyártó általában márciusban áll elő az aktuális zászlóshajójával, iparági források szerint a frissítési ciklus januárra költözött. 

A jelentések szerint a Samsung minél előbb kiadná a Galaxy S9-et (és a Galaxy S9+-t), és ezzel megzavarná az Apple-t és az iPhone X iránti keresletet. Az LG persze egyáltalán nem szeretne kimaradni a zászlóshajók harcából. 

Amennyiben minden a tervek és pletykák szerint halad, akkor az újdonságokat már a 2018-as CES-en is bemutathatják. A rendezvény az elmúlt években nem igazán szólt mobilokról, de ez most változhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.