Hirdetés

Az LG G7 készül, és akkor jön, amikor kell



|

Az LG megerősítette, hogy valóban készül az új zászlóshajója, és pontosan akkor mutatja be, amikor szükségét érzi.

Hirdetés

Az LG elképesztően jó évet zárt 2017-ben, azonban a mobilos részlegének csodára van szüksége. Ez lehet az LG G7, amely viszont biztosan nem lesz ott az idei MWC-n. Az LG már többször hangoztatta, hogy befejezte a többi gyártó által szabott határidőkkel a rivalizálást. 

Hirdetés

Az LG ügyvezetője a CES-en azt is elárulta, hogy a G7-et valójában elkaszálták, és a fejlesztését teljesen elölről kezdték el. Talán ez az egyik oka, hogy nem lesz ott az MWC-n az új modell. 

Az LG az Android Centralnak nemrég megerősítette, hogy a G7 fejlesztése jelenleg is tart, és a bejelentésről akkor tesznek közzé újabb információkat, amikor annak eljön az ideje. 

Az új zászlóshajó neve továbbra sem ismert, nagy az esély rá, hogy nem G7 lesz végül az LG választása. Az LG bejelentéséig azonban minden csak spekuláció marad. A csúszások ellenére a szakértők szerint az LG továbbra is évi 2 csúcskészüléket tervez bemutatni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.