Hirdetés

Az LG G7 már nem alkuszik meg



|

Biztos, hogy Snapdragon 845-ös lapka kerül a jövőre érkező LG G7-be.

Hirdetés

A hírek szerint az LG a jövő évben nem kerül szorult helyzetbe, és nem kényszerül régebbi SoC-t használni az aktuális zászlóshajójában. Állítólag a Qualcomm és az LG már most összefogtak, hogy a következő csúcslapka az LG G7 rendelkezésére álljon. 

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy az LG 2018-as zászlóshajója biztosan a Snapdragon 845-tel érkezik. A fejlesztést a két vállalat már május elején elkezdte. 

Egy iparági szakértő szerint nagyon fontos lépés volt ez az LG számára, ugyanis a virtuális valóság és a kiterjesztett valóság növekvő népszerűsége miatt a következő okostelefonoknak minden eddiginél nagyobb teljesítményre lesz szükségük.

Az LG a Qualcomm és a Samsung együttműködése miatt idén lemaradt a Snapdragon 835-ről, amin azzal igyekezett segíteni, hogy a mezőnyt megelőzve a leghamarabb mutatta be az idei zászlóshajóját. Az LG G6 korai kiadása sikernek bizonyult, még ha a Snapdragon 821 régebbi is. 

Az LG szerint a tavalyi SoC stabilabb és jobban optimalizált, mint a Snapdragon 835-ös készülékek konfigurációja - az persze nem biztos, hogy ez az állítás minden vásárlót meggyőz. Jövőre mindenesetre biztos, hogy a legerősebb és legmodernebb lapkát adja a G7. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.