Hirdetés

Az LG hűtőibe is beköltözik a Google asszisztense



|

A Google Assistant ott lesz az LG Signature hűtőiben, mosógépeiben és légtisztítójában.

Hirdetés

A Google Assistant jelenleg kizárólag az okostelefonokon és a Google Home hangszórón működik. Azonban várható módon minden gyártó célja az, hogy egyre nagyobb mértékben építse be az otthoni eszközeinkbe az effajta asszisztenseket. 

Hirdetés

Az LG és a Google együttműködése nyomán a mesterséges intelligenciára alapozó asszisztens benne lesz az LG Signature háztartási termékeiben. A hűtőkben, a mosógépekben és a légtisztítókban is. 

Ezek az eszközök képesek lesznek reagálni a hangutasításokra, éppen úgy, mint a többi Google Assistant-képes okoskészülék. A mosógép követi majd a mosási időket, a hűtő figyeli a jégkészletet, és utasításra többet csinál. 

Amerikában az újdonságok már júniusban kaphatóak lesznek, vagyis egyáltalán nem a távoli jövőről beszélünk. Persze nem minden háztartásba kell - és nem is mindnek van rá anyagi forrása - ilyen prémium háztartási elektronika, de a lépés jelzi, hogy ha a gyártókon múlik, akkor minden otthoni eszközünk lesi majd a kívánságainkat (és biztonsági rések esetén minden mást is). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.