Hirdetés

Az LG is mesterséges intelligenciával dobja fel a hangszóróját



|

Prémium okoshangszórót visz a 2018-as CES-re az LG: a Google Assistant adja majd az eszköz "lelkét".

Hirdetés

Az LG sok érdekességet visz majd a 2018-as CES-re, és ezek között rengeteg hangszóró is lesz. Van ezek között csúcskategóriás hangprojektor, hordozható Bluetooth-hangszóró, illetve LG ThinQ okoshangszóró is. 

Hirdetés

Nem ez lesz az első LG okoshangszóró a piacon, elvégre a gyártó már a 2017-es CES előtt bemutatta a SmartThinkQ Hubot, amely az Amazon Alexa hangasszisztensére alapozott. 

A mostani okoshangszóró azonban nem okosotthonokba való hub lesz, hanem az első prémium, mesterséges intelligenciával megtámogatott LG okos-audiotermék. 

Valószínűleg a részletekre várni kell a CES-ig, annyit azonban tudni, hogy az eszköz "lelkét" a Google Assistant adja. Az LG remek minőségű hangot és veszteségmentes visszajátszást ígér. 

A Google hangasszisztensének hála gyakorlatilag bármire képes lesz az LG újdonsága, amit a Google Home okoshangszórók tudnak. Természetesen az LG okosotthonokba szánt termékeit (tévék, termosztátok, porszívók, hűtők, levegőtisztítók, klímák, zárak) is képes lesz kezelni, hangalapú parancsokon keresztül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.