Hirdetés

Az LG is segíthet az összehajtható iPhone fejlesztésében



|

Az Apple különleges okostelefonjának kivitelezéséhez az LG Display divízió is hozzájárul az OLED panelek beszállításával.

Hirdetés

Az Apple pletykák szerint továbbra is dolgozik az összehajtható iPhone dizájnján és optimalizálásán, viszont egyelőre viszonylag kevés pontos információ ismert az okostelefonról. Legutóbb kiderült, hogy várhatóan csak 2023-ban fogja bemutatni a készüléket a vállalat, tehát addig még több dolog is változhat, viszont az új beszámolók alapján az LG Display mérnökeivel dolgozik együtt az Apple a kijelző fejlesztésében.

Hirdetés

Az összehajtható iPhone elvileg olyan kagylóhéjhoz hasonló szerkezetet kap, amely leginkább a Samsung Galaxy Fliphez hasonlít, illetve az érintőceruza használatát is támogatni fogja a készülék. Az Apple korábban együtt is dolgozott a Samsunggal, amely képernyőpanelekhez biztosított mintákat, viszont a DigiTimes legfrissebb beszámolója alapján az LG kapott nagyobb szerepet az OLED panelek beszállításában.

A híresztelések szerint tehát az LG Display segíti az összehajtható iPhone fejlesztését, amelyből jelenleg két különböző prototípust tesztel az Apple. Vélhetően a kagylóhéj forma az elsődleges modell, de emellett a cég egy másik alternatíván is dolgozik, hogy elkerülje az esetleges felmerülő problémákat, illetve kiküszöbölhesse a hibákat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.