Hirdetés

Az LG már nem biztos benne, hogy jó ötlet a kijelzőbe belógó szenzorsáv



|

A Redditen kérdezték a rajongókat, hogy mit gondolnak a képernyőbe benyúló érzékelőszigetről.

Hirdetés

Minél több ember utálja a kijelzőbe belógó szenzorsávot, annál több gyártó jelenti be, hogy a jövőbeli csúcskészülékén lesz ilyen. Furcsa dolog ez - legutóbb éppen a OnePlus próbálta meggyőzni az embereket arról, hogy a szenzorsáv jó dolog, és maradnia kell. 

Hirdetés

Miután a OnePlus hivatalosan is megerősítette, hogy a OnePlus 6-nak lesz belógó szenzorsávja, Carl Pei, a cég ügyvezetője a rajongók haragja miatt arra kényszerült, hogy törölje egyes tweetjeit. 

A történések fényében az LG már nem olyan biztos benne, hogy jó ötlet beállni a sorba. A dél-koreai gyártó a Redditen kérdezte a rajongók véleményét a benyúló érzékelőszigetekről. A visszajelzéseket a kutatás-fejlesztési csoportnak szánták, bár jó kérdés, hogy az eredmények mennyire befolyásolják a G7-et. 

A válaszok túlnyomó többsége nagyon negatív volt, ami a szenzorsávot illeti. Általában azt mondták az emberek, hogy "ronda, mint a dög", "ne csináljátok", vagy, hogy a "amit a Samsung csinál, az sokkal jobb". 

A bejegyzést azóta törölték, és bár felmerült, hogy a fiók mögött valójában nem az LG állt; a legtöbb vélemény szerint az az igazság, hogy olyan sok kritikát kapott a szenzorsáv ötlete, hogy az LG inkább eltüntette a topikot. Megesett ez a Xiaomival is, amikor a twitteres szavazása balul sült el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.