Hirdetés

Az LG szerint alig van, aki összehajtható mobilt akar



|

Az LG úgy döntött, hogy nem dob piacra összehajtható okostelefont, azok iránt ugyanis túl gyenge a kereslet.

Hirdetés

Az LG az egyébként is egyértelmű szivárgásokon túl hivatalos tájékoztatók és kedvcsinálók formájában is megerősítette, hogy az idei MWC-n a G8 ThinQ és a V50 ThinQ okostelefonjait is bemutatja. Az elmúlt években a V széria új tagja csak ősszel jött, idén azonban az 5G miatt hamarabb debütál az új változat. 

Hirdetés

Mivel elvileg a Samsung és a Huawei is a napokban mutatja be az összehajtható mobilját, ezért adódik a kérdés, hogy hol van az LG megoldása. Az LG mobilos divíziójának vezére szerint azonban még túl korai, hogy az LG piacra dobja a saját összehajtható okostelefonját. A The Korea Times úgy tudja, hogy az LG meggondolta magát, és a régóta pletykált összehajtható mobilját mégsem gyártja le

Az LG szerint az a gond, hogy jelenleg nem igazán van kereslet az olyan termékek iránt, mint a Samsung Galaxy Fold vagy az összehajtható Xiaomi prototípus. Amennyiben a rivális termékek fogadtatása kellően pozitív lesz, akkor az LG készen áll rá, hogy gyorsan reagáljon a saját termékével. Vagyis más szóval az LG elkészült a saját összehajtható mobiljával, de úgy döntött, hogy kivár, mennyire akarnak az emberek egy vagyont költeni ilyesmire. 

Az LG bár stabilabb lábakon áll a mobilpiacon, mint a Sony, a dél-koreai márka sem olyan sikeres már ebben a kategóriában, mint régen. Az 5G állítólag fellendítheti a szekeret, ráadásul az LG újra stratégiát váltott. A cég bízik benne, hogy a riválisoknál minőségibb 5G-s mobilt dob a piacra, illetve, hogy a G8 ThinQ érdekességei is betalálnak ezúttal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.