Hirdetés

Az LG szerint ez a tuti méret egy OLED tévének



|

Nyilván az LG is maximalista, főleg, ha hatalmas és drága tévékről lehet beszélni.

Hirdetés

Rengeteg rövidítéssel kell tisztában lennie annak, aki naprakész akar maradni a kijelzőtechnológiák piacán. A LED már hosszú évek óta velünk van, az OLED is nagy sláger, a következő versenyző pedig úgy tűnik, hogy a MiniLED lesz. Nem baj, ha egyelőre nem világos az összes technológia hogyanja, kiindulásnak viszont mindenképp jó anyag lehet a Game Pass Online Fesztiválos beszélgetésünk a témában:

A tévék piacán az LG az egyik legerősebb versenyző, a dél-koreai cég minden évben emeli a tétet és egyre több teljesítményt préselnek ki a készülékeikből. A most frissített modellek például annyira jól sikerültek, hogy a gyártó egyszerűen kijelentette: ez a legjobb módja, hogy megtapasztaljuk, mire is képes az OLED technológia.

Hirdetés

Az LG a most frissített G1 Gallery Series 83 colos tévéjében egy újfajta, OLED evo névre keresztelt panel található, mely a korábbiaknál 20%-kal világosabb, aminek köszönhetően a HDR teljesítmény is javul, anélkül, hogy nagyobb lenne a beégés kockázata.

A fejlettebb OLED evo panel egyelőre kizárólag a kicsit nagyobb mint 210 centiméteres tévében elérhető, azonban jó eséllyel az LG még idén elérhetővé teszi a kisebb testvérekben is. Ettől függetlenül a bejelentővideóban elmondják, ez az a méret, ami a legjobban fekszik az OLED technológiának.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.