Hirdetés

Az LG-től kölcsönzött kijelzőt a Huawei ultraprémium okostelefonja



|

A Huawei Mate RS 6 hüvelykes OLED-kijelzője mindkét szélén le van kerekítve.

Hirdetés

A legelső Huawei okostelefon, amiben LG kijelző van, nem más mint a Porsche Design Huawei Mate RS. Az ultraprémium készülék 6 hüvelykes OLED-képernyőjének mindkét széle le van lekerekítve, alatta pedig ujjlenyomat-olvasó is található. 

Hirdetés

A prémium modell 1695 euróba kerül, de aki 512 GB tárhelyet szeretne, annak 2095 eurót kell fizetnie. Értelemszerűen nem lesz tömegtermék a Mate RS-ből. 

Az LG számára remek belépő lehet ez az együttműködés, hiszen amennyiben megfelelő minőséget garantál a Huawei és az ügyfelei számára, akkor a dél-koreai cég akár a többi Huawei készülékbe is szállíthat kijelzőket. A Huawei a harmadik legnagyobb okostelefon-gyártó a világon, és szeretne rövidesen a világ legnagyobbjává válni. 

Az LG igazából újoncnak számít az okostelefonokhoz gyártott OLED-panelek piacán. A Pixel 2 XL-be szállított panellel rengeteg volt a kisebb-nagyobb baj, és a V30 képernyője sem számít tökéletesnek. Valószínűleg azóta sikerült orvosolni a kellemetlenségeket, hiszen a Huawei nem valószínű, hogy ellenkező esetben éppen a legdrágább, szuperprémium készülékének a sorsát kockáztatta volna - 2000 euróért senki nem szeretne a képernyővel bajlódni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.