Hirdetés

Az LG V30-ról is vannak képek



|

Az LG egyik partnerétől több kép is előkerült, amelyen működés közben látható az LG V30.

Hirdetés

Joseph Gordon-Levitt HITRECORD nevű produkciós irodája tavaly állt össze az LG-vel egy tévés reklám miatt, azonban az együttműködés most némi szivárgást jelentett az LG-nek. 

Hirdetés

A cég oldaláról ugyanis videók és képek kerültek elő az LG V30-ról, amely még be sem mutatkozott. Tegnap a Galaxy Note 8-at nézhettük meg

Ezek alapján igazak az eddigi pletykák, a másodlagos kijelzővel tényleg leszámolt a dél-koreai cég. A 6 hüvelykes P-OLED-kijelzőn egy lebegő sáv helyettesíti ezt a képernyőt. A 18:9-es kijelző miatt bár a panel nagyobb, mint az LG V20-ban, maga a készülék kisebb lesz. A keret felül 20, alul 50 százalékkal zsugorodik. 

A motorháztető alatt a Snapdragon 835-ös SoC lapul, Adreno 540-es GPU-val, 4 vagy 6 GB RAM-mal és 64 vagy 128 GB tárhellyel. A hátlapi kamerák 13 megapixelesek, az előlapi 8, és van quad-DAC is. 

A V30 további különlegességei közé tartozik majd az f/1.6-os rekeszértékű elsődleges kamera, amely az esti órákban is remekelhet. Az LG tegnap már a meghívókat is kiküldte a készülék bemutatójára, amelyre augusztus 31-én, egy nappal az IFA kezdete előtt kerül sor. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.