Hirdetés

Az LG vezeték nélküli fülhallgatója megöli a baktériumokat



|

Az LG új, vezeték nélküli fülhallgatóját UV-fény segítségével tisztítja meg a töltést is végző tok.

Hirdetés

Az LG tavaly már felhívta magára a figyelmet azzal, hogy az első valódi vezeték nélküli fülhallgatójának tokja UV-fény segítségével ölte meg a baktériumokat. Akkor ez elég kevés embert érdekelt, manapság azonban sokan hajlandóak csak ezért új terméket venni. A gyártó a legújabb vezeték nélküli fülhallgatóinál is megtartotta ezt a szokatlan funkciót: itt a HBS-FN6 és a HBS-FN4. 

Hirdetés

Az előbbi modell 150 angol fontba kerül, és jár hozzá a baktériumölős töltőtok, míg a 100 fontos FN4-hez alapjáraton nem. A tok mindenesetre az E. coli és a Staphylococcus aureus baktériumok 99 százalékával végez, de természetesen a fülzsírt és egyéb szennyeződéseket kézzel kell letörölni. 

Az LG azt ígéri, az új modellek  kényelmesek, és még jobban hasonlítanak egyébként az Apple AirPodsra. Az üzemidőt olyasmi, mint az eredeti modellnél, a lejátszási idő 6 óra, a tok 18 órát garantál. Aktív zajszűrés nincs, de a fület elég jól lezárja mindkét IPX4-minősítést szerzett, fröccsenésálló termék. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.