Hirdetés

Az LG Wing tényleg olyat tud, amit semelyik más mobil, az árától viszont nagyon félünk



|

90 fokban elforgatható elsődleges kijelzője alatt ott lapul egy második képernyő is.

Hirdetés

Szinte kivétel nélkül minden korábbi szivárgás beigazolódott a T formájúvá alakítható extrém csúcsmobil, az LG Wing kapcsán, amelyet a gyártó ma délután hivatalosan is leleplezett. Az 5G képes készülék pedig nem csak teljesen egyedi kijelzőhasználata miatt ég majd az elménkbe, az ára hallatán sem árt majd, ha inkább gyorsan leültök valahová.

Hirdetés

A Snapdragon X52-vel ellátott LG Wing nagy trükkje abban rejlik, hogy 6,8 colos FHD+ P-OLED fő kijelzője 90 fokban elfordítható, alól pedig egy 3,9 colos másodlagos G-OLED kijelző kandikál ki. Ilyen megoldást még tényleg soha, semmilyen készülék esetében sem láthattunk korábban. A telefon előlapjára egy 32 MP-es pop-up kamera került, míg a hátlapon egy 64 MP-es széles látószögű, 13 MP-es ultraszéles látószögű, és egy 12 MP-es gimbal motion kamera helyezkedik el. Az akkumulátor kapacitása 4,000 mAh. 

Októberben első körben Dél-Koreában kezdi meg pályafutását az LG Wing, később érkezik meg az amerikai és európai piacra, beleértve Magyarországot is. A hivatalos ajánlott fogyasztói árat egyelőre még nem jelentették be, de lehetett már hallani 1000 és 1400 eurós vételárakról, sőt a SlashGear 2000 dollárról írt ma, ami nálunk adókkal együtt simán 2000 euró körüli összeg lehet. Kíváncsian várjuk a hivatalos árazást.

Az alábbi galériában megnézhettek pár mutatós képet is a telefonról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.