Hirdetés

Az MSI új eszköze egyszerre ceruza és stylus, még megfordítani sem kell



|

Nagyon furcsa érzés lehet egyszer papírra, utána pedig a képernyőre írni vele, de az MSI szerint nem fog nyomot hagyni.

Hirdetés

A stylus egy olyan eszköz, amiről mindenkinek határozott véleménye van; vagy nagyon szeretik, vagy nagyon ellenzik, ritkán van átmenet. Steve Jobs, az Apple egykori vezetője rendre gúnyt űzött a stylusokból, ezek mégis velünk maradtak az elmúlt években, sőt, egyre hasznosabbak, elég csak a Samsung S-Penre gondolni.

Az MSI most egy nagyot csavart a már ismert recepten, és egy, a stylusokkal egyidős problémát oldottak meg, legalábbis az ígéreteik szerint.

Hirdetés

Elképesztően sok újdonság és innovatív találmány mutatkozik be évről-évre a CES-en, így hát nem csoda, hogy jóval az esemény vége után is ezekről beszélünk. Itt van például az MSI Pen 2, amivel a cég ígérete szerint egyik pillanatról válthatunk érintőképernyőről papírra, anélkül, hogy károsítanánk az előbbi érzékeny felületét.

Az MSI Pen 2 nagyon hasonlít az Apple Pencil 2-re, technológiában azonban jóval előtte jár a Microsoft Pen Protocol legújabb verziójával, ami garantálja, hogy minden Windows eszközzel megfelelően együttműködjön a toll. A stylus továbbá 4,096 szintű nyomásérzékeléssel rendelkezik, egy apró motor segítségével pedig képes szimulálni érintőképernyő használatakor az érzést, mintha a felhasználó papíron dolgozna.

Ha valakinek mégsem fekszik a gondolat, hogy egy grafit fejjel dolgozzon az elektronikus eszközén, az MSI természetesen ad lehetőséget, hogy egy klasszikus mutatófejre cserélhessük a ceruza hegyét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.