Hirdetés

Az MWC előtt lepleződött le a Samsung Galaxy Tab S4



|

A GFXBench adatbázisában bukkantak fel a táblagép specifikációi.

Hirdetés

Bár a Samsung hamarosan bemutatja a Galaxy S9 és a Galaxy S9+ zászlóshajóit, azért más érdekességet is tartogat a 2018-as MWC-re. 

Hirdetés

Elvileg a Galaxy Tab S4 táblagép is Barcelonában mutatkozhat be, és most a GFXBench adatbázisában is kiszúrták, specifikációkkal együtt. 

Az SM-T835 modellszámú csúcskategóriás tablet 4 GB RAM-ot és 64 GB tárhelyet kap majd. Bár a benne lévő chipről nincs szó, szinte biztosra vehetjük, hogy a Snapdragon 835 (vagy az azzal egyenértékű Exynos 8895) lesz benne. 

A hátlapra elvileg egy 12 megapixeles, az előlapra egy 8 megapixeles kamera kerül. NFC nincs, ugyanakkor WiFi és GPS igen. 

A 10,5 hüvelykes, 2560 x 1600-as kijelzővel szerelt tablet gyárilag Android 8.0 Oreóval jelenik majd meg, és lesz benne SIM-foglalat is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.