Hirdetés

Az Nvidia javasolt megoldása a GPU-hiányra: használjuk a GeForce Now-t!



|

Ezt a pompás tippet adta az Nvidia azoknak a játékosoknak, akik videokártya nélkül maradtak.

Hirdetés

Sajnos a videokártyák piacán fennálló készlethiány már hónapok óta tart, és úgy tűnik, egy ideig még nem is fog megoldódni a probléma. Az Nvidia nagyon próbálkozik, hogy jó szereplőként tüntesse fel magát, az azonban nem tett jót a megítélésüknek, hogy halomszámra adtak el bányászoknak kártyákat.

A zöldek most újabb mentőövet dobtak a játékosoknak, amire finoman annyit tudunk mondani, hogy azért értékeljük a próbálkozást.

Hirdetés

Phil Eisler, a GeForce Now-ért felelős alelnök azt javasolja a GPU nélkül maradt játékosoknak, hogy próbálják ki az előfizetéses szolgáltatásukat, amíg helyre nem áll a piac.

"[A Geforce Now] egy remek lehetőség, hogy fejleszd a korosodó PC-d vagy laptopod a felhőből egy virtuális GPU-val, amíg az RTX 3000-res kártyák újra elérhetőek lesznek."

A Geforce Now egy kicsit másképp működik, mint például az Xbox Cloud Gaming. Míg utóbbi előfizetéssel egy méretes könyvtárat is kapunk, addig az Nvidia megoldása "csak" az előfizető által már birtokolt címeket tudja futtatni.

A Geforce Now prémium változata ingyenesen kipróbálható egy hónapon keresztül. Ez után 9,99 euró havonta, vagy 99,99 dollár évente. Ti kipróbáltátok már a szolgáltatást?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.