Hirdetés

Az okosórák piacára betörve tér vissza a Tamagotchi



|

A digitális kiskedvencek új generációját még ebben az évben fogja kiadni a Bandai.

Hirdetés

Idén ünnepli megjelenésének 25. évfordulóját a Tamagotchi, amely 1996-os debütálását követően a 90-es évek végének és a 2000-es évek elejének egyik legnagyobb techőrülete volt. A digitális kedvencek nevelésének koncepcióját a Bandai dolgozta ki, és a japán vállalat most egy újabb modellel, okosóra formájában próbálja újra népszerűvé tenni.

A Bandai az évforduló alkalmából tervezte a Tamagotchi Smart modellt, amely a modern okosórákhoz hasonlóan érintőképernyővel és beépített lépésszámlálóval, de még hangvezérlővel is rendelkezik. Az új Tamagotchi természetesen új karaktereket és kiegészítő tárgyakat is hoz a korábbi verziókhoz képest.

Hirdetés

Amellett, hogy az eszköz nyilván digitális óraként is használható, az állatkákat lehet nevelni, etetni, fürdetni, öltöztetni, és még minijátékokban is lehet velük szórakozni. Az okostelefonokhoz kapcsolható alkalmazásnak köszönhetően pedig a közelben lévő többi Tamagotchi kiskedvenccel is kapcsolatba tudunk majd lépni.

A Tamagotchi Smart idén november 23-án fog megjelenni Japánban. Vélhetően később világszerte is elérhető lesz, de ezzel kapcsolatban a Bandai egyelőre nem adott meg információt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.