Hirdetés

Az okosszéf sem hiányozhat az okosotthonból



|

Az iKeyp Bolt okosszéf ott lesz Las Vegasban, a 2018-as CES-en is.

Hirdetés

Sok érdekesség lesz a 2018-as CES-en: ezek egyike az iKeyp Bolt, ami a legújabb okosszéf a piacon. Eszközök nélkül telepíthető, könnyen hozzáférhető, 24/7-ben monitorozott termékről van szó, ami valós idejű emlékeztetőkkel, vizuális és hallható jelzésekkel dolgozik. 

Hirdetés

Az új modell a falra is felcsavarozható, és az elődhöz hasonlóan több célra is használható. Képes biztonságban tartani és figyelni a pénzt, dokumentumokat, vényköteles gyógyszereket vagy más drága, esetleg fontos termékeket. Olyan helyekre is ajánlja a termékét a gyártó, ahol többen laknak együtt. 

Az okosszéf beépített digitális, numerikus padot kapott, de okostelefonnal vagy tartalékkulccsal, az ügyfélszolgálat segítségével is nyitható. 

2018-ban egy még nagyobb széfet is piacra dob majd a gyártó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.