Hirdetés

Az okostelefonod és a facebookos jelszavad lesz az amerikai vízum ára



|

Donald Trump ezeket mindenkitől elkérné, mindegy, hogy az illető milyen országból érkezik.

Hirdetés

Az Amerikába érkezők jó eséllyel hamarosan át kell adják az érkezésükkör az okostelefonjukat és a Facebook-fiókjuk jelszavát is. 

Hirdetés

Donald Trump és a kormánya csak akkor adna ki vízumot bárkinek, ha az átadja a közösségi oldalra való bejelentkezési adatait, továbbá az okostelefonját. Az extrém ellenőrzések keretében vezetnék be mindezt. 

Idén már felvetették ezt az ötletet, akkor azonban csak néhány (főként muszlim) országot érintett volna a tervezet. A The Wall Street Journal jelentése szerint ez megváltozott, és már a világ összes országának lakójára érvényes, még a francia és a német állampolgárokra is. 

Aki nem lenne hajlandó átadni az okostelefonját és a jelszavát (vagy jelszavait) a hatóságoknak, attól megtagadnák a vízumot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.