Hirdetés

Az olcsó kínai i7 PC gyakorlatilag egy futurisztikus bója



|

Egyszerre zord és futurisztikus házban érkezik a Deeq kedvezményes PC-je.

Hirdetés

Ha esetleg emlékszik valaki a Ki vagy, Doki? brit televíziós sci-fi sorozat kitalált, mutáns földönkívüli lényeire, a Dalekokra, akkor talán ismerős lehet neki az alább forma. Csakhogy jelen esetben egy PC-ről beszélünk, amely a Bangood kínálatában tűnt fel, és Deeq CB01 néven fut. A most mintegy 89.000 forintért beszerezhető CB01 külsejét megvizsgálva emlegethetünk megafont, terelőbóját vagy alkarnyi kúpot - belseje viszont sokaknak jóval megnyerőbbnek tűnik. 

Hirdetés

A meglepően nyomott árú konfigurációban i7-5500U processzort és 8GB memóriát találhatunk, sajnos háttértár nélkül, úgyhogy saját merevlemezzel vagy SSD-vel kell készülnünk egy Deeq vásárlásakor. Grafikai teljesítmény terén se számítsunk sokra a HD Graphics 5500-as kártyával: igaz, korábbi játékokat el tud vinni, de a Cyberpunk 2077-et garantáltan nem ezen fogjuk játszani, bármennyire is hozzátenne a hangulathoz ez a bizarr géptest:

Deeq CB01
Deeq CB01

Mindehhez négy USB-port, VGA-csatlakozó, HDMI- és LAN-port jár, a csatlakozást egy 802.11ac Wi-Fi és egy 4.2-es Bluetooth segíti. Ha megtetszett, ne felejtsük: a kínai rendeléseknél nem ritka, hogy egy hónapot is várni kell rájuk, az egyre súlyosbodó karanténhelyzet miatt pedig ez még hosszabbodhat is. Mindennek tükrében ironikus, hogy a Deeq CB01 gépház felirata "Ha nem próbálod meg, sosem derül ki."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.