Hirdetés

Az olcsó Surface-ben Pentium processzor lesz



|

A Microsoft állítólag egy kisebb és olcsóbb Surface géppel is készül, abba viszont Pentium CPU kerülne.

Hirdetés

A pletykák alapján a Microsoft a jelenlegi Surface Pro gépénél egy olcsóbb és kisebb Surface piacra dobását tervezi. Min spórolna a redmondi óriás?

Hirdetés

A WinFuture jelentése szerint 10 hüvelykes, 3:2 képarányú kijelzőt kapunk majd, kevésbé hatékony digitális tollal, és az opcionális Surface Type Cover olcsósított kiadásával. A processzor jóval gyengébb lesz, bár lehet majd választani több modellből is. 

A szivárgások alapján lesz egy olcsóbb kiadás, amiben Gemini Lake architektúrára építő Intel Pentium Silver processzor kap helyet; valamint egy drágább modell, amibe a Kaby Lake architektúrára alapozó Pentium Gold chip kerül. A WinFuture tippjei szerint a Pentium Silver N5000 és a Pentium Gold 4410Y vagy 4415Y chipekről beszélünk. Ezek mindegyike 6 wattos, és használható a lapos és könnyű, passzív hűtésű tabletekben is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.