Hirdetés

Az Openbook is laptopot csinálna az okostelefonodból



|

Majdnem bármilyen androidos készülékből 14 hüvelykes laptopot csinál az Openbook.

Hirdetés

Manapság az okostelefonjainkat majdnem mindenre használjuk, amire régen a laptopjainkat: e-mailezés, böngészés, játékok. A dokumentumok kezelése és szerkesztése azonban még mindig egyszerűbb nagy kijelző és billentyűzet mellett. Az évek során ezért sokan próbálkoztak már a laptopos dokk piacra dobásával: vagyis egy "félig üres" notebookkal, amihez okostelefont csatlakoztatva "rendes gépet" kapunk. 

Hirdetés

Ilyen volt a HP Elite x3 Lap Dock, a Superbook és a Mirabook, most pedig itt az Openbook

Ez egy 14 hüvelykes laptopház, ami a legalább Android 5.0-t futtató mobilokat képes USB-n keresztül felokosítani. 

A TN LCD kijelző felbontása 1366 x 768, ami alatt sztereó hangszórók, 10 000 mAh-s akku, jackcsatlakozó, microSD-slot, USB 3.0 port, érintőpad és teljes méretű billentyűzet akadnak. A processzort, memóriát, tárhelyet és operációs rendszert maga az okostelefon adja. 

Ennek megfelelően az Openbookot igazából az androidos appok futtatására tervezték, nagy kijelzőn. A közösségi finanszírozási kampány után decemberi megjelenésre számíthatunk, 129 dolláros foglalási ár mellett. 

Bár a hasonló kampányok általában nem jelentenek piaci terméket, ezúttal lehet reménykedni, ugyanis a Cloud Mediától származik a Pine64 és a Pinebook Linux laptop is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.