Hirdetés

Az Oppo 10x-es zoomja lehet az MWC egyik legnagyobb durranása



|

Ezúttal nem csak technológiai demót, hanem konkrét, sorozatgyártásra kész készüléket is vihet az MWC-re az Oppo.

Hirdetés

Az MWC-n leginkább az összehajtható mobilok és az 5G lesznek a középpontban, a mobilpiac ezektől reméli a fellendülést. Az Oppo azonban egy másik komoly meglepetéssel is készül, amelynek a gyakorlati hasznát sokkal hamarabb és jobban érezhetjük. 

Hirdetés

Az Oppo nyugaton nem túl ismert, de a világ ötödik legnagyobb okostelefon-gyártója volt tavaly. A 10x-es, veszteségmentes zoomtechnológiáját már a múlt hónapban megszellőztette, a nagy bemutatót pedig a Barcelonában tartott MWC-re tervezi a cég. 

A twitteres rajongókat nemrég a február 23-i innovációs eseményre emlékeztette a gyártó, többször is. Brian Shen, a cég alelnöke maga is közzétett egy 21 másodperces klipet, amiben Barcelona egyik látványosságára nagyít rá, majd készít nagy távolságból egy kristálytiszta, közeli felvételt. 

Az Oppo szerint ez a látványos és forradalmi technológia készen áll a sorozatgyártásra, vagyis ezúttal nem csak technológiai demót láthatunk, hanem olyan tripla kamerás mobilt, ami hamarosan a boltokba kerül. Az egyik szenzor pedig 10x-es, veszteségmentes nagyítást kínál majd. Ha Európában esetleg nem is jelenik meg a készülék, nagy esély van rá, hogy a technológiát kölcsönveszi a OnePlus 7 (a két márka ugyanazon cég tulajdona, és a OnePlus újdonságait az Oppo készülékekben dobják elsőként piacra). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.