Hirdetés

Az Oppo hozza el nekünk a Sárkányok háza hivatalos mobilját, nem tudjuk, mit gondoljunk



|

Ennél exkluzívabb már nem is lehetne, mégsem látjuk, mitől indokolt a Sárkányok háza termékkapcsolás.

Hirdetés

Az első évad végére kiderült, hogy Sárkányok háza méltó utódja - azaz, ha a kronológiát vesszük, elődje - a Trónok harcának, sőt, még fel is múlja azt, ha számításba vesszük az utolsó két évadot. (Inkább ne vegyük, mindenkinek jobb lesz úgy.) Az internet is szerette, mi is imádtuk - kritikánk itt -, most azonban, hogy megjelenik egy hivatalos okostelefon is hozzá, nem vagyunk biztosak benne, hogy erre vágyunk. Márpedig megjelenik, méghozzá az Oppo-nak hála.

Ez persze nem jelenti azt, hogy baj lenne a termékkel: az Oppo Reno 8 Pro 5G-re épített karosszéria és egyéb körítés klasszikus flagship telefon Nyolcmagos MediaTek Dimensity 8100-Max chipsettel, akár 12 GB LPDDR5 RAM-mal és 120 Hz-es Full HD+ AMOLED-kijelzővel. A 80 wattos gyorstöltés és a 32 megapixeles szelfikamera már csak hab a tortán.

Hirdetés

Ami különlegessé teszi, az a párnázott bőrborítás a Targaryen-ház szimbólumával, illetve a dobozban található sárkánytojás, sárkányos SIM-kiszedő tű és telefontámasztó, kulcstartó és Vyseris király "saját kezű" ajánlólevele, amivel nyilván valami olyasmit szeretne üzenni, hogy ők is illyen telóval küldték volna el a hadüzenetet a Hét Királyságban, ha tartott volna ott a technológia.

A telefon egyelőre csak Indiában lesz elérhető, ha valaki így is vágyna rá, itt találhat róla bővebb információkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.