Hirdetés

Az új Google Pixel is 2:1-es kijelzőre válthat



|

Az LG G6 és a Samsung Galaxy S8 példáját követné a Google Pixel 2.

Hirdetés

A legfrissebb jelek arra utalnak, hogy a Google következő okostelefonjai az LG G6 és a Samsung Galaxy S8 példáját követik majd, és egy nagyjából 2:1-es kijelzőarányt választanak a megszokott 16:9-es helyett. 

Hirdetés

A Google ugyan nem tett semmilyen bejelentést az új Pixelekről, de a GFXBench oldalán felbukkant egy Google Pixel XL2 nevű eszköz. A leírás szerint 5,6 hüvelykes kijelzője és 2560 x 1312-es felbontása van. 

Persze a GFXBench-re felkerülő adatok nem mindig helyesek, van, hogy a képernyőméret hibás. Azonban a mostaniak alapján úgy tűnik, hogy valóban két egyforma méretű appot szeretne egymás mellett futtatni a Google. 

A hardver jelenleg Qualcomm Snapdragon 835-ös lapkára épít, 4 GB RAM-mal, 128 GB tárhellyel, egy 4K-képes 12 megapixeles kamerával és egy 4K-képes 7 megapixeles előlapi kamerával. 

A megjelenésről nincs hír, de a Google általában ősszel áll elő az új eszközeivel. Korábbi pletykák alapján idén három Pixel okostelefon lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.