Hirdetés

Az új iOS jailbreak a legújabb iPhone-okat is megeszi



|

Nem túl szerencsés hír, hogy az új iOS-es jailbreak a jelentések szerint az Apple összes iPhone-jához jó.

Hirdetés

Előkerült a legújabb iOS-es jailbreak-eszköz, amely a jelentések szerint az Apple összes iPhone készülékét képes feltörni, még a legújabbakat is. Az Unc0ver jóvoltából előkerült eszköz megkerüli az Apple szigorú biztonsági előírásait, a szokásosnál nagyobb szabadságot ad a felhasználónak (és mind tudjuk, hogy a felhasználó általában mihez kezd ezzel). Az iOS 11-től iOS 13.5-ig minden rendszer támogatott, és mivel az iPhone-ok 94 százaléka az Apple szerint iOS 12-t vagy 13-at futtat, ezért szinte bárki használhatja az eszközt. 

Hirdetés

Az új kit állítólag egy nulladik napi sérülékenységet aknáz ki az iOS-ben, bár ennek természete még ismeretlen. Az Apple előbb-utóbb foltozza majd ezt a rést. 

Fontos megjegyezni, hogy bár a jailbreakelés új lehetőségeket és nagyobb szabadságot ígér, de kockázatokkal is jár, ugyanis az Apple garanciát azonnal bukjuk, a biztonsági vonalak nélkül több támadás veheti célba a felhasználókat, illetve a letöltendő appokat sem vetették alá olyan szigorú ellenőrzéseknek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.