Hirdetés

Az új iPhone 14 Pro renderek megmutatják, milyen lesz a kamerasziget



|

Egész pontosan nem is sziget lesz, hanem két lyuk a kijelzőben.

Hirdetés

Szinte biztosak lehetünk benne, hogy az Apple nem fog változtatni a korábbi ütemterven, és csak ősszel leplezi le az idei iPhone-felhozatalt, de pletykák, idő előtt kikerült anyagok addig is érkeznek majd. Most épp az iPhone 14 Pro dizájnjának vázát bemutató 3D CAD render szivárgott ki, mely megerősíti a korábbi értesüléseket.

A modellről már azelőtt is pletykáltak, hogy az iPhone 13 piacra került volna, de úgy tűnik, valaki olyan szivárogtat, aki nagyon tájékozott az Apple újításait illetően.

Hirdetés

Ahogy az az alábbi, a megbízható 91mobiles-tól származó képeken látható, valóban eltűnik a kamerasziget, csak két lyukat találunk majd a telefonon, egy hossszabbat és egy kör alakút az előlapi kamerának és a Face ID szenzornak. Hátul viszont nem számíthatunk változásra, a korábbi értesülésekkel ellentétben úgy tűnik, a kamera kialakítása a régi marad, nem simul bele a készülékbe. Az sem tűnik valódinak, hogy megválnak a SIM-tálcától, a teljes eSIM-re váltás még várat magára.

A leleplezésre leghamarabb szeptember környékén kerülhet sor, addig marad az iPhone 13-széria a piacon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.