Hirdetés

Az új iPhone SE pletykák egyre biztosabbnak tűnnek, van pár új infó is



|

Megbízhatóbbnak számító informátor közölt részleteket az új iPhone SE kapcsán.

Hirdetés

Úgy jött ki a lépés, hogy pont az idei nőnapra esik az Apple következő eseménye, a Peek Performance, amelynek egyik főszereplője jó eséllyel a harmadik generációs iPhone SE mobil lesz.

Az elmúlt időszakban bőven kaptunk is állítólagos információkat erről a bizonyos készülékről, aminek az ára is várhatóan egy picit barátibb lesz. Most már talán tényleg nem kell sokat várni a hivatalos leleplezésre, de azért még van idő arra, hogy a szivárogtatók előálljanak eddig rejtegett információikkal.

Egy ismertebb és nem mellékesen megbízhatóbbnak számító informátor, Ming-Chi Kuo friss részletekkel szolgált a Twitteren, amelyek között olyat is találunk, amelyről korábban már értesültünk.

Hirdetés

Kuo szerint is az A15 Bionic chip hajtja majd az új iPhone-t, és ő is úgy véli, hogy támogatott lesz az 5G (mmWave és Sub-6GHz szintén nem marad ki). Dizájn terén sok lesz a hasonlóság a jelenleg legfrissebb SE modellhez képest, és az új változat is három színben, feketében, fehérben, illetve pirosban lehet majd elérhető.

Ha Kuo igazat állított, akkor 64 GB-os, 128 GB-os, vagy 256 GB-os tárhelyet választhatunk, és már ebben a hónapban megkezdődhet (talán már el is rajtolt) a harmadik generációs iPhone SE tömeggyártása. Az információcsomag szerint pedig idén nagyjából 25-30 millió darabot akar leszállítani az Apple az új okostelefonból.

Érdemes lesz tehát figyelni a Peek Performance előadást, hiszen most már talán a fentiek fényében az lenne a meglepő, ha nem jelentené be ezt a mobilt az Apple.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.