Hirdetés

Az új Lenovo laptopok bekapcsolnak, ha közelítesz feléjük



|

A ThinkPad termékcsalád több új gépébe is bekerült a praktikus funkció, illetve az ujjlenyomatolvasó is.

Hirdetés

A Lenovo több ThinkPad notebook fejlesztésén is dolgozik, és várhatóan idén tavasszal már piacra kerülnek a felújított T, P és L sorozatok, illetve az X13 modellek is. Ezúttal az is kiderült, hogy egyes ThinkPad gépek az ujjlenyomatolvasó mellett egy speciális érzékelőt is kapnak, amely felismeri az ember közelségét a géphez viszonyítva.

A kínai gyártó ezt a funkciót a T14, az X13, valamint az X13 Yoga laptopokba fogja beépíteni, a lehetőség legfőbb célja pedig, hogy a gépek minél könnyebben és kényelmesebben a felhasználók rendelkezésére álljanak.

Hirdetés

Az ujjlenyomatolvasó pedig a számítógépek bekapcsoló gombjaiban kapott helyett, ami praktikus megoldás azok számára, akik használják ezt a lehetőséget. Ezek mellett az X13 és az X13 Yoga képernyők aránya ezentúl 16:10-es lesz, valamint az összes modell Wi-Fi 6 érzékelőt kapott.

Az Intel processzoros Lenovo ThinkPad T14 modellek idén márciustól, az AMD-s verziók májustól lesznek elérhetők. Az Inteles X13 Yoga pedig áprilisban érkezik, míg az X13 AMD kiadása a T14-hez hasonlóan ugyancsak májustól lesz megvásárolható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.