Hirdetés

Az új Pixelekből merített az Action Launcher



|

A Pixel 2-nél látott stílusban, testre szabható dokként kínálja a keresősávot a launcher.

Hirdetés

A Google a Pixel 2 és a Pixel 2 XL okostelefonok bemutatója során egy teljesen áttervezett Pixel Launchert is bemutatott. Ez előretelepítve érkezik az idei modelleken, és persze sok fejlesztőnek jelent inspirációt. 

Hirdetés

Chris Lacy ezúttal is igyekszik elsőként reagálni az újdonságra, ezért megint fontos dologgal frissítette az Action Launchert. A népszerű androidos launcher 29.0 verziója már meg is jelent a Google Play Áruházban, és lehetővé teszi, hogy testre szabva, dokként vessük be a keresősávot az okostelefonunkon. 

A Pixel 2-nél ugyanis dokk formában jelenik meg a keresősáv, alul, és minden képernyőn. A változtatást természetesen a népszerűbb androidos launcherek is igyekeznek majd átvenni és másolni. 

Az Action Launcherben a keresősávot testre is lehet szabni, vagyis módosítható az alakja, a háttér színe és még sok más a beállításokban. 

Az új Action Launcher Android 4.1-től fölfelé működik, de persze egyes funkciókhoz ennél frissebb rendszer kell. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.