Hirdetés

Az új Pixelekkel már az iPhone-okat is legyőzné a Google



|

Állítólag a Foxconn gyártja majd a Pixel 3 és a Pixel 3 XL készülékeket, az utóbbiba pedig ismét az LG szállítja az OLED-kijelzőt.

Hirdetés

A legutóbbi jelentések szerint a Google az Apple iPhone-okat szeretné megszorongatni a harmadik-generációs Pixel okostelefonjaival, amelyek idén ősszel mutatkoznak be. A pletykák most alaposan megélénkültek, miután előkerültek a képernyővédők, amelyek bizonyították, hogy a Pixel 3 XL már a képernyőbe belógó szenzorsávra vált. Ezt leszámítva a Pixel 3 XL kijelzője keret nélküli lesz, de az alsó sáv vastag marad. A Pixel 3 alapvetően a Pixel 2-re üt majd. 

Hirdetés

A Google ezúttal is októberben rántja majd le a leplet az új Pixelekről, amelyek jelenléte a piacon elég korlátozott. Tavaly kevesebb mint 4 millió fogyott a Google eszközeiből. 

A jól értesültek szerint a Google az HTC-től felvásárolt mérnökgárdával dolgozik az új Pixelek hardveres és szoftveres megoldásain, a készülékeket pedig a Foxconn gyártja majd. Ez az óriás gyártja az Apple iPhone-okat is. 

Mindezekkel egyszerre az LG Display egyik képviselője név nélkül elárulta, hogy a Google idén is az LG-t választotta, vagyis az LG szállítja az OLED-kijelzőket a Pixel 3 XL-hez. Állítólag nagyjából ugyanannyit, mint a Pixel 2 XL-hez. 

Bár mindkét modellen továbbra is egy hátlapi kamera marad, az idén is frissül. Az előlapon viszont a Pixel 3 XL dupla kamerával újíthat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.