Hirdetés

Az űrben is sugározták az Amazon legújabb sci-fi sorozatát



|

Ha esetleg a Hold környékén töltötted a hétvégét, akkor is elcsíphetted a Night Sky premierjét.

Hirdetés

Évek óta tudjuk, hogy az online kiskereskedelmet leuraló Amazon a világűrt is meg szeretné hódítani, a vállalat ugyanis még 2019-ben jelentette be a Project Kuiper nevű programját, amely egy Starlinkhez hasonló, több ezer szatellitre épülő műholdas internet-hálózat kiépítését célozza.

A jelek szerint viszont nem a közelmúltban fontos mérföldkövet elhagyó projekt az Amazon egyetlen űrbéli biznisze, a napokban ugyanis már a műsorszórással is átlépte a bolygónk határait a cég. Egész pontosan egy ügyes marketingakcióról van szó, melynek keretében az űrben is "levetítették" az Amazon Prime streaming platform nemrég debütált sci-fi sorozata, a Sissy Pacek és a J.K. Simmons főszereplésével készült Night Sky első epizódját.

Hirdetés

A SES és az Intelsat műholdjainak bevonásával levezényelt űrpremier során a Földtől 384 ezer kilométeres távolságba, vagyis a Holdig küldték a nyitány képsorait a Ku- és a C-sávokon.

A Prime Video közlése szerint ezzel ők lettek az első streaming platform, akik a világűrben is elérhetővé tették egy tartalmukat, emellett pedig azt is kiemelte a szolgáltató, hogy ez a "legnagyobb távolság, ahol egy tévésorozatot szándékosan terjesztettek". A 8 részesnek ígérkező Night Sky egyébként egy idős házaspárról szól, akik egy elhagyott bolygóra vezető kamrát rejtegetnek a kertjükben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.