Hirdetés

Az utolsó pillanatokban tervezi át a Sony az új csúcskészülékét



|

Egy február 7-i levél szerint a Sony az utolsó pillanatban eszközöl dizájnváltást a következő zászlóshajóján.

Hirdetés

A Sony elvileg még ebben a hónapban bemutatja a következő zászlóshajóját, méghozzá a Mobile World Congressen. A jelentések szerint azonban az utolsó pillanatban dizájnváltás mellett döntött a japán cég. 

Hirdetés

Egy FCC-nek küldött levélben a Sony Mobile az FCC által korábban kiadott engedély törlését kérte, mindennek az oka pedig az volt, hogy: "dizájnváltás". Természetesen a törléssel nem volt gond, elvégre a készülék még sehol sem jelent meg. 

A levél február 7-i dátummal rendelkezik, vagyis igazán komoly dizájnváltásra már nincs ideje a Sonynak. A jelek szerint azonban annyira fontos módosításokról van szó, amelyek miatt a korábbi hitelesítést törölni kellett. 

Sokan azt tippelgetik, hogy vajon min módosít a Sony. Belóg majd egy szenzorsáv a kijelzőbe? Esetleg mégis lesz jackcsatlakozó? 

Február 26-án, egy nappal a Samsung Galaxy S9 bemutatója után kiderül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.