Hirdetés

Az úttörő nőket ünnepli ma a Google



|

Természetesen a nemzetközi nőnap kapcsán sem maradt különleges doodle nélkül a keresőmotor oldala.

Hirdetés

A Google már nagyon régóta alkalmazza azt az egyszerű, mégis jópofa módszert, hogy például bizonyos ünnepnapokon vagy jeles események, esetleg ismert emberek születésnapja alkalmából ideiglenesen megváltoztatja a keresőjénél látható logót.

Rengeteg ilyen úgynevezett doodle-val találkozhattunk már, és természetesen az idei nemzetközi nőnap alkalmából sem maradt el ez az apróság.

Hirdetés

Ha fellátogattok ma a Google keresőre, akkor egy rövid, de különleges videóval találhatjátok szemben magatokat, amellyel a vállalat azon nők előtt tiszteleg, akik teljesítményükkel az élet különféle területein, így például az oktatásban, a tudományban, vagy éppen a művészetben úttörőnek számítanak, és segítettek kitaposni az ösvényt a következő generációk számára.

Egyébként a Google nem csak a keresőmotor oldalán ünnepli a nemzetközi nőnapot, hanem például a Play Store-on is, ahol külön szekciót szenteltek a női tartalomgyártóknak és fejlesztőknek. Sőt, időközben érkezett már egy adag exkluzív háttérkép is Pixel mobilokra, amelyekkel szintén megemlékezhetünk eme jeles napról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.