Hirdetés

Azok is ízelítőt kaphatnak a Windows 11 dizájnjából, akik eddig nem frissítettek



|

Kiváló lehetőséget nyújt az ismerkedésre, hogy Windows 10-en is elérhető a Windows 11 megújult áruháza.

Hirdetés

A Windows 11 megjelenése óta ugyan már hetek teltek el, de a kezdeti hibák és a nem túl kíméletes rendszerkövetelmények miatt rengetegen vannak még, akik nem éltek a Windows 10 ingyenes frissítésének lehetőségével.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy teljesen ki kell maradniuk a Windows 11 újdonságaiból, a tesztelők számára ugyanis nemrég az előző generációs oprendszeren is elérhetővé vált az áttervezett Microsoft Store, nemsokára pedig mindenki rávetheti magát.

Hirdetés

Az örömteli hírt Rudy Huyn, a redmondiak digitális boltjának főtervezője osztotta meg a Twitteren. A megújult Microsoft Store támogatja a win32-es alkalmazásokat és a megvásárolható filmek streamelését  a Disney+ alkalmazásban.

Jelenleg a Windows Insider program Release Preview csatornáján tesztelhető a frissített áruház, Huyn egy másik bejegyzése szerint viszont "hamarosan" a nyilvános rajtra is sort kerít a Microsoft.

Ha érdekel a Windows 11 modernizált kezelőfelülete, ajánljuk korábbi videónkat, melyben részletesen átrágtuk a témát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.