Hirdetés

Azonnal Android 10 Q-ra frissülnek majd a Huawei csúcsmobilok



|

Amint stabil Android 10 Q-ra frissülnek a Google Pixelek, a Huawei és Honor csúcskészülékekre is megérkezik a frissítés.

Hirdetés

Az nem túl meglepő hír, hogy a Huawei és a Honor aktuális csúcskészülékei egyaránt megkapják a következő Androidot, vagyis az Android 10 Q-t (és az új EMUI felületet). Szokás szerint persze jóval a gyártó többi készüléke előtt. 

Hirdetés

Az már annál inkább meglepő hír azonban, hogy a Huawei a Weibón azt ígérte, hogy a Huawei P30 széria, a Mate 20 széria, valamint a Honor View 20 és a Magic 2 egyaránt azonnal megkapják az Android 10 Q-t és az új EMUI-t, rögtön azt követően, hogy a Google elérhetővé teszi a Pixel mobilokon a hivatalos, végleges verziót. 

Mindez igen komoly ígéret, amit kíváncsian várnak a felhasználók, hogy tud-e teljesíteni a cég. Az EMUI elvégre nagy mértékben testre van szabva, és eltér a Google által elképzelt Androidtól. Emellett az Android 10 Q újdonságait is be kell még építeni az új EMUI-ba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.