Hirdetés

Baj van a Xiaomi egyik frissítésével



|

A Xiaomi egyik OTA rendszerfrissítése használhatatlanná tett egyes Mi 9 SE okostelefonokat.

Hirdetés

Az elmúlt napokban sorozatosan kerültek elő az olyan beszámolók, amelyekben a globális piacra kiadott Xiaomi Mi 9 SE okostelefonok tulajdonosai arra panaszkodnak, hogy a legutóbbi OTA frissítés telepítése használhatatlanná tette a mobiljukat. 

Hirdetés

Azt nem tudni, hogy az eszközök mekkora része érintett, illetve, hogy van-e átmeneti megoldás a kellemetlenségre. Egyelőre mindenkinek azt javasolják a szakértők, hogy kerülje el a frissítést, amíg a Xiaomi megoldja az ügyet. 

A Xiaomi közösségi fórumán sok panaszt lehet olvasni a kérdéses MIUI 10.3.1.0 frissítéssel, ami az európai piacra készült. A jelentések szerint a szürkeimportból szerzett, globális ROM-mal flash-elt készülékekkel nincs baj, csak azokkal, amelyeket a Xiaomi hivatalos csatornákon keresztül adott el Európában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.