Hirdetés

Baj van az iClouddal



|

Egyes felhasználók több mint 36 órája nem férnek hozzá a mentéseikhez.

Hirdetés

Több mint 1,5 napja problémák vannak az Apple iCloudjával, aminek következtében néhány felhasználó kieséseket tapasztal a szolgáltatásban, és egyszerűen nem fér hozzá a mentéseihez. 

Hirdetés

Értelemszerűen ilyenkor új mentéseket sem lehet készíteni. Az Apple külön okot nem említett a problémával kapcsolatban, az viszont kétségtelen, hogy már rég dolgoznak a megoldáson.

Szerencsére a kiesés nem teljes, a gondok mindössze a felhasználók alig 1 százalékát érintik. Figyelembe véve viszont az Apple népes felhasználói táborát, így is sok emberről van szó. Akinél fennáll a hiba, és megkísérli az adatok visszaállítását, annál megakad a folyamat az iOS-es eszközökön. 

Aki most szeretne üzembe helyezni egy új iPhone-t vagy iPadet, az is pórul járhat, ha a meglévő híváslistáit, vásárlásait, beállításait átvinné egy régi készülékéről. Az Apple nekik azt tanácsolja, hogy a mentések visszaállítása helyett új készülékként állítsák be az eszközt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.