Hirdetés

Baj van egyes fővárosi kerületekben és országrészekben a DIGI-vel



|

A cég már dolgozik a probléma elhárításán.

Hirdetés

"Optikai kábel szakadás miatt Budapest egyes részein, valamint az északkeleti országrészben a DIGI előfizetők szolgáltatás-kimaradást észlelhetnek" - közölte Facebook-oldalán a DIGI. A 444 szerint egyes olvasóik a cég ügyfélszolgálatát sem tudják elérni.

"A probléma elhárításán kollégáink jelenleg is nagy erőkkel dolgoznak, a szolgáltatás működése hamarosan zavartalan lesz! Addig is kérjük előfizetőink szíves türelmét és megértését!" - tették hozzá.

Hirdetés

A poszt alatti kommentek alapján nemcsak az említett területekről, de az ország más részeiről is szolgáltatás-kimaradásokról panaszkodnak az előfizetők.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.