Hirdetés

Bajokat okozott az Android 9 Pie frissítése



|

A Google Pixel XL készülékek tulajdonosai egyelőre kénytelenek lemondani a gyorstöltésről.

Hirdetés

A Google Pixel szériás okostelefonjai elsőként kapták meg az Android 9 Pie operációs rendszert, azonban ahogy az elmúlt évek is mutatták, hiába a gyors és állandó frissítések, ha azok újra és újra hibákat idéznek elő. 

Hirdetés

A Google Pixel XL készülékek tulajdonosai például arra panaszkodnak, hogy az Android 9 Pie telepítése óta gond van a gyorstöltéssel. Egyes verzióknál már a béta során jelentkezett a hiba, ami fennáll a végleges kiadás mellett is. 

A konkrét okostelefon elvileg bármilyen USB-PD minősítéssel rendelkező kábellel képes a gyorstöltésre, 5V/3A-s konfigurációban. A panaszosok szerint a gyorstöltés ilyen kábellel sem működik az új Androidban. Olyan visszajelzés is van, amely szerint már csak lassú töltésre képes a Pixel XL. 

Furcsa módon a hiba a Pixel 2 és Pixel 2 XL készülékeken nem jelentkezett, és a sima Pixelek többsége is jól működik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.