Hirdetés

Bankkártya nélkül is használható lesz a Netflix



|

Magyarországra is jön a streaming-szolgáltató azon fizetési modellje, melynek következtében nem a bankkártyánkat terhelik havonta az előfizetéssel összegével.

Hirdetés

A Netflix hamarosan hazánkban is élesedő feltöltőkártyái azoknak válhatnak igazán hasznára, akik nem szeretik megadni bankkártyaadataikat online, vagy egyáltalán nem rendelkeznek bankszámlával. Ezeknek köszönhetően a havi levonások helyett előre kifizethetünk egy összeget, és addig használhatjuk a szolgáltatást, ameddig abból futja.

Hirdetés

A feltöltőkártyák novembertől egyre több helyen lesznek elérhetőek, és az azokkal megváltott összeg a böngészőn keresztül és a telefonos alkalmazásban is aktiválható, sőt a meglévő előfizetésünket is bővíthetjük velük. Jelenleg három összegben vásárolhatók a kártyák: 5000, 15000 és 50000 forint értékben.

Ha ezeket az összegeket hozzáadjuk a fiókunkhoz, akkor a havidíj helyett egy napidíjat számol nekünk a cég. Nem kell attól félnünk, hogy egyszer csak kifutunk a szolgáltatásból, ugyanis a cég emailben előre figyelmeztet, hogy hamarosan befizetett keretünk végére érünk. A feltöltőkártyás modell összességében ugyanannyira jön ki, mint az eddigi havi előfizetés, viszont akár törthónapokban is elérhetjük vele a Netflix által kínált filmeket és sorozatokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.