Hirdetés

Bányászgépben támad fel a Radeon RX 580



|

A Biostar új célgépébe 8 db is került a Polaris-család egyik legnépszerűbb tagjából.

Hirdetés

Habár a kriptovaluták árfolyamának gyengélkedése már érezhető csökkenést okozott a videokártyák árában, korai lenne pezsgőt bontani, hiszen a bányászat még mindig népszerű tevékenység, így továbbra is sok GPU végzi bányászgépekben.

Az alaplapjairól ismert Biostar most egy olyan szörnyeteget mutatott be, amibe rögtön 8 db is került a szebb napokat látott, Polaris-alapú AMD Radeon RX 580-ból, a 2017-ben piacra dobott RX500-család egyik legerősebb tagjából.

Hirdetés

Az iMiner A588X8D2 nevű masina 232 MH/s-os (±5%) teljesítményt ígér az Ethereum bányászatban, de más nagyobb kriptovalutákat (ETC, RVN, ERG stb) is támogat. Az RX 580-asok mellett egy Intel G4900 processzor és 8 GB RAM lapul a gépház alatt, az A588X8D2 Windows, Linux és HiveOS operációs rendszerekkel is kompatibilis.

A Biostar garantálja, hogy az érdeklődőknek akár nagy mennyiségben is képes szállítani az új bányászgépet, így valószínűleg rengeteg Radeon RX 580-as várja a sorsa beteljesülését a tajvani cég raktáraiban. Az iMiner kapcsán fontos lehet még, hogy a gyártó "'plug and playként" hirdeti, azaz csatlakoztatás után egyszerűen szolgálatba állítható, nem igényel semmiféle előzetes szerelgetést.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.