Hirdetés

Bárki letilthatja a kommenteket a Facebook posztoknál



|

Posztonként külön határozhatjuk meg, kik szólhassanak hozzá.

Hirdetés

Néhány évvel ezelőtt felmerült, hogy Magyarországon is felelősek lesznek az oldalak a posztjaiknál vagy cikkeik alatt közzétett kommentekért - bár ezt nálunk végül nem ellenőrzik, Ausztráliában 2019-ben életbe lépett egy ilyen szabályozás. Részben valószínűleg erre válaszul vezette be a Facebook az új eszközöket, amikkel az oldalak kezelői és a magánszemélyek is korlátozhatják a hozzászólásokat.

A magánszemélyek egyes posztoknál külön-külön állíthatják, hogy mindenki, barátaik, vagy csak azok szólhassanak-e hozzá, akik meg vannak jelölve, így kevésbé kell attól tartaniuk, hogy publikus posztjaiknál kezelhetetlenné válik a helyzet. A skála az oldalak esetében is hasonlóan épül fel.

Hirdetés

Emellett részletesebben megszabhatjuk, mit szeretnénk látni a hírfolyamunkban. Legfeljebb harminc ismerőst vagy oldalt tehetünk a kedvencek közé, az ő posztjaik elsőbbséget fognak élvezni, és szűrhetünk is úgy, hogy csak azokat lássuk. A funkció Androidon már él, iOS-re heteken belül érkezik.

Végül pedig az ajánlott posztoknál (tehát azoknál, amit olyan oldalak tettek közzé, melyeket nem követünk, de a Facebook algoritmusa szerint relevánsak számunkra) megnézhetjük, miért gondolja úgy a rendszer, hogy az minket érdekelhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.