Hirdetés

Bárki megrendelheti a Rick és Morty vajadagoló robotját



|

A Rick által életre hívott és öntudatra ébredt, szerencsétlen sorsú robot természetesen nem csak a vajunk mozgatására lesz alkalmas.

Hirdetés

A Rick és Morty animációs sorozatban sci-fi kütyük ezreit láthattuk már az eddigi évadok során, természetesen mindegyiket nyakon öntve a sorozatra jellemző szarkasztikus humorral.

A sorozat rajongói bizonyára tudják, hogy Rick bármilyen zseniális, világmegváltó találmánnyal is áll elő, azt mindig valami teljesen eszement, teljesen hétköznapi, gyarló dologra használja fel. Ilyen a vajadagoló robot is, melyet most bárki megszerezhet magának. 

Hirdetés

A sorozatban egy teljes értelmes tudattal felruházott szerkezetről van szó, akinek élete célja és egyben létezésének tragédiája, hogy egyetlen feladata van: odaadni Ricknek a vajat. A hozzá kapcsolódó rövid jelenetet mindenképp érdemes megnézni, nagyon szórakoztató:

Az Adult Swim a Digital Dream Labsszel közreműködve készítette el a Butter Robotot, mely ugyan - szerencsére - nem rendelkezik saját tudattal, de tud reagálni a környezetére, képes valóban odavinni a vajat az embernek, sőt egy bizonyos fokig fel is lázad sanyarú sorsa ellen. Az alábbi videóban például a Rick és Mortyt készítő Justin Roiland csomagolja ki az eszköz egy prototípusát:

A kütyühöz tartozik egy mobilalkalmazás is, melyen keresztül programozható és közvetlenül irányítható.

A kis eszköz 200 dollárba kerül majd, de aki nagyon szeretné, az most 147 dollárért előrendelheti november 30-ig. A Butter Robotokat várhatóan legkorábban 2021. május 15-én kezdi el kiszállítani a cég.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.